ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Топузаков реши кои да бият дузпи в Левски

0
Левски
Снимка: lap.bg

Треньорът на Левски Елин Топузаков реши кои играчи ще бият дузпите в Левски. Това са Рикардиньо и Асен Чандъров. Единият от тях ще застане зад топката на бялата точка, ако бъде посочена от рефера в неделния бараж с Арда на стадион „Георги Аспарухов“.

„Сините“ обаче се надяват, че на бразилеца и Асен няма да им се наложи да изпълняват единайсетметрови наказателни удари и след продълженията, тъй като са амбицирани да си оплетат кошницата далеч по-рано.

Под ръководствота на Топузаков отборът обръща сериозно внимание на изпълнението на дузпи, тъй като през изминалия сезон заради пропуски от бялата точка отпадна от евротурнирите и не успя да спечели Суперкупата на страната и важни мачове, като тези със Славия, изгубен с 1:2, и ЦСКА – 0:0.

Иначе Топузаков има две въпросителни около състава, с който да започне срещу тима от Кърджали – ако Роналдо не се оправи, той ще бъде заменен с Марин Петков, а втората дилема е кой измежду Илиян Стефанов и Ивелин Попов да започне зад Рикардиньо.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.