ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Топузаков разкри проблемите на Левски преди Ботев (ВИДЕО)

0
Елин Топузаков
Снимка: LAP.bg

Наставникът на Левски Елин Топузаков разкри, че трима футболисти най-вероятно няма да вземат участие в предстоящото гостуване на Ботев Пловдив в мач от Първа лига.

“Имаме проблеми. Те са познатите – Илиян Стефанов и Кристиан Димитров тренират с отбора, но не на пълни обороти. Ще преценим в часовете до мача дали изобщо ще вземат участие. Кордоба пропуска срещата, трябва му време за тренировки и да си върне кондицията“, каза Топчо на пресконференция преди мача.

Елин Топузаков

„Двата отбора ще бъдат пределно мобилизирани. Футболен празник на пълен стадион рядко се случва на футболен стадион в България. Амбицията в противника е разбираема, ние трябва да отговорим на същата агресия и на битката“, добави още треньорът на Левски.

Ботев е един от петте топ отбора в България – с традиции и голяма маса. Феновете им могат да им създадат голяма подкрепа. Това трябва да ни стимулира и да покажем лицето, което всеки един от Левски иска да вижда“, заяви Топчо.

Цялата пресконференция на Елин Топузаков гледайте във видеото:

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.