Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Топ коефициенти за дербитата Милан – Лацио и Рома – Интер от Alphawin

0
Милан - Емполи
БТА / BTA

Тази събота италианската Серия А ще предложи на феновете две страхотни дербита: Милан – Лацио и Рома – Интер. Букмейкърът alphawin.bg пък предлага високи коефициенти за тези два сблъсъка, които се очертават да бъдат изключително равностойни. 

Освен равностойни, тези две дербита до голяма степен могат да определят как ще изглежда топ 4 в края на на стоящия сезон. Тук е моментът да кажем, че с alphawin bonus можете да играете за още по-големи печалби в тези два сблъсъка от италианското първенство.

Милан е действащият шампион на Италия, но ще трябва сериозно да се потруди, ако иска да си гарантира място в топ 4. Лацио пък е сред най-добре представящите се отбори в първенството този сезон. На този мач можете да залагате и в alphawin app, който ви позволява да играете и в движение.

Другият сблъсък – този между Рома и Интер, не е по-малко интересен. „Вълците“ на Жозе Моуриньо ще опитат да излъжат полуфиналиста в Шампионска лига и да го изпреварят в първенството. На този мач можете да залагате след alphawin регистрация, която става за минути.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или AlphaWin отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.