50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Топ коефициент от Inbet за Лудогорец да вкара 3 гола на Хебър

0
Кирил Десподов
Снимка: Диема Спорт

Българският шампион Лудогорец гостува в събота на тима на Хебър в мач от 24-ия кръг на Първа лига. За този мач inbet .bg дава много добри пазари и коефициенти, на които си заслужава да се обърне внимание.

Лудогорец води ожесточена битка с ЦСКА за титлата, като за пръв път от доста време „зелените“ са в ролята на догонващ. Това няма как да не мотивира разградчани да разбият всеки съперник, срещу който се изправят.

През първия сезон Лудогорец буквално прегази Хебър, като го победи с резултат 6:0 в Разград. Не е изключено да се види подобен разгром и в Пазарджик, а Inbet дава коефициент 2.05 за поне 3 гола на Лудогорец в мача.

Излишно е да казваме, че коефициентът расте за повече попадения от страна на разградчани. За над 3,5 гола на Лудогорец в мача букмейкърът предлага 3.70 коефициент, а потребителите могат да се възползват и от инбет бонус, с който да направят играта си още по-добра.


С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Inbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.