Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Томаш трябва да реши проблем в Локо Пловдив

0
Локомотив Пловдив
Снимка: lap.bg

Проблемът на Локомотив Пловдив при загубата от Черно море не е изпуснатата от Димитър Илиев дузпа, тъй като дузпа не е изпускал само този, който не е бил. Проблемът на „черно-белите“ е, че допуснаха рязък игрови спад и след едно изиграно добро първо полувреме, бяха неузнаваеми на терена след почивката.

Закономерно се стигна и до загубата, но Александър Томаш по най-бързия начин трябва да намери обяснение за безхаберната продукция и игровия срив през второто полувреме, и да направи необходимите корекции това да не се повтаря, тъй като на Локо му предстоят четири решителни мача. Четири мача, които могат да осмислят сезона му и ако в тях локомотивци редуват по 45 минути привлекателно и непривлекателно лице, едва ли ще постигнат това, към което се стремят – да завършат в първата шестица, където да изиграят още пет здрави мача в плейофите и да гонят колкото се може по-високо класиране. 

Локото не може да си позволи непостоянство точно в най-важните си срещи, в които гостува на устремения към бронза ЦСКА 1948, приема борещия се със зъби и нокти да се спаси Спартак, играе в столицата със Славия, който е пряк конкурент за Топ 6 и завършва редовния сезон с домакинство на преследващия евровизи Левски.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.