Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Томаш не иска да се разделя с новата звезда на Локо

0
Александър Томаш
Снимка: lap.bg

Интересът на клубове от италианската Примавера към Петър Андреев от Локомотив Пловдив не означава, че ще се стигне до трансфер през зимния трансферен прозорец. Треньорът на „черно-белите“ Александър Томаш твърдо настоява талантът да остане най-малко до края на първенството, в което тимът се бори за медал и класиране в Европа, тъй като се превръща във възлов играч.

Освен това на „Лаута“ са убедени, че ако 19-годишният играч продължава да се представя на високо ниво, ще вдигне с пъти цената си.

До този момент Андреев участва във всичките 12 мача на Локо в елита и вкара 3 гола, като някои от неговите попадения донесоха 4 точки на отбора.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.