ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Томаш бесен на съдията след загубата

0
Локомотив Пловдив
Снимка: lap.bg

Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш бе силно афектиран от съдийството при загубата с 0:4 от Лудогорец за Купата, която доведе до отпадането на тима от турнира.

Ето какво каза Томаш:

„Много неща ме напъват да кажа сега. Ще го кажа така. Лудогорец последните 12 години е шампион, присъствал съм на този стадион като треньор на много отбори и тук ни отмениха гол от засада – 7 метра, нямаше никаква засада. Днес ни гонят човек в 57-ата минута, след като двата му фаула не са за жълт картон. Това са тънки моменти. Не стига нашите вътрешни неща, които има да разрешаваме в клуба, а виждам и хора отвън, които не показват нужното отношение към нас и искат да ни спират. Но не трябва да се помага на такива отбори.

Ако погледнем статистиката на Хорхе Сегура, трябва да го вкарат в затвора. Срещу Черно море няма фаул, жълт картон, първи първи фаул – червен картон…

Не ми е работа да говоря за съдиите, но те са фактор. Фактор, който не зависи от нас. Трябва да играем нашата игра, но в края на сезона допускаме грешки. 57-ата минута червен картон, 75-ата втори гол. Трябва да рискуваме.

През второто полуереме Джовани влиза в наказателното поле, има чист фаул срещу него, но не го дава. Ако кажа повече, ще бъда глобен.

Най-много съжалявам за публиката на Локомотив. Видяхте за пореден път по време на Черно-Бялата Коледа какво означават те за клуба“.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.