Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Тобиас Хайнц за първи път титуляр в ЦСКА

0
ЦСКА
Снимка: cska.bg

Феновете на ЦСКА ще могат да видят в игра за първи път в основния състав ново попълнение, от което има големи очаквания. Той е офанзивен футболист и предвид безспорните технически качества, с които разполага, трябва да вдигне класата и нивото на тима.

Тобиас Хайнц ще започне днес за първи път като титуляр с червената фланелка. Досега той взе участие в проверките със Санфрече Хирошима, Астана и Македония Гьорче Петров, като неизменно се появяваше на терена от резервната скамейка. Хайнц пропусна мачовете с Гурник Забже и ЛАСК Линц, тъй като беше болен и това е една от причините да не е стартирал от първата минута.

Това обаче ще се промени в днешния последен спаринг на турска земя с Шахтьор Караганда. Очаква се Саша Илич да пусне Хайнц на върха на атаката, където да си партнира с Дюкенс Назон.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.