ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Тобиас Хайнц е най-скъпото попълнение на Гриша Ганчев в ЦСКА

0
Тобиас Хайнц
Снимка: Facebook/ЦСКА

ЦСКА продължава да надгражда, тъй като иска да детронира шампиона Лудогорец. Оказа се, че първото зимно попълнение на лидера в първенството влиза в историята на клуба. 24-годишният Тобиас Хайнц се превърна в най-скъпата покупка на ЦСКА, откакто Гриша Ганчев е начело на клуба.

За правата му шампионът на Щвеция ще получи 600 000 евро, като е запазил и солиден процент от следваща негова продажба. До този момент най-скъпата покупка на „червените“ беше Джонатан Линдсет.

Тук съм във велик клуб, с истории, традиции и дух. Търся смисъл, и мога да го намеря тук. Тук съм да играя по вашия начин. Тук съм за ЦСКА, заяви Хайнц при представянето си като нов футболист на ЦСКА.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.