ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Тити: Вместо обединение, феновете на Левски получиха разединение

0
Тити Папазов
Снимка: Twitter

Бившият член на Надзорния съвет на Левски Константин Папазов отново коментира разрива в отношенията между собственика на клуба Наско Сираков и изпълнителния директор Иво Ивков. Папазов е на страната на Сираков и смята, Ивков трябва да си подаде оставката.

„Изпълнителният директор може да се съпротиви на собственика. Когато нещата не могат да се изгладят между Ивков и Сираков, той трябва да си подаде оставката, да напусне и да даде пресконференция защо е взел това решение“, каза Тити пред БНТ.

„В Левски всички трябва да вървят ръка за ръка. Това е посланието към феновете на клуба, а те получиха точно обратното. Феновете са най-големият капитал на тима. Недопустимо е разединението в клуба“, добави още той.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.