Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Тити Папазов: Силата на Левски е морето от фенове, не някои от тях

0
Тити Папазов
Снимка: lap.bg

Според Константин Папазов някои фенове на Левски се имат за повече от останалите. Тити обаче е убеден,че именно голямата фенска маса е силата на вековниците.

Той коментира своето дарение 7600 лева за дълговете към НАП, като това бяха приходите от билетите за финала за Купата на България по баскетбол.

„Тези 7600 лева са капка в морето, финансовото положение на БК Левски не е по-добро в никакъв случай. Причини има много Левски да е разцепен откъм своите фенове. А те са най-големият капитал на Левски – огромната любов, която акумулира от 750 000 почитатели. Имаше официално поръчано от нас социологическо изследване, това е огромен капитал“, Тити сподели пред „БТВ“.

Константин Папазов

„Левски към днешна дата съществува, след напускането на г-н Божков през 2020 година, до огромна степен благодарение на своите фенове. Говоря за всичките, не за тези, които се опитват да се представят за нещо над другите. В масата е силата.“

„Беше мое емоционално решение – ние доникъде няма да стигнем с тези 7600 лева, нито пък ще помогнат на тази огромна дупка от 11 милиона и половина, но ми се иска това да бъде някакъв знак на обединение. Нещо, което липсва генерално в нацията, не в Левски“, добави директорът на баскетболния клуб на „сините“.

Тити Папазов

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.