ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Тити Папазов и БК Левски дариха 7600 лева за НАП

0
Константин Папазов
LAP.bg

Президентът на баскетболния Левски Константин Папазов обяви в социалните мрежи колко са продадените билети за фенове на тима от финала за Купата на България при мъжете в „Арена София“.

„Сините“ надвиха големия си съперник ЦСКА, а се оказа, че продадените пропуски са 760. Следователно, събраната сума от 7600 лева от билети по 10 лева ще бъде дарена на футболния клуб за погасяване на задълженията към НАП.

„Както обещах всички приходи от финала ще преведем по сметката в НАП. Продадените билети за финала със знак сектор А след като обявих инициативата са 760. Вчера получих справката от Ивентим. Бързам днес да обявя новината независимо, че ще преведа сумата от 7600 лв. в понеделник 03.04.23“, написа Папазов.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.