ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Куртоа потвърди: Няма да играя на Европейското първенство

0
Тибо Куртоа
Снимка: БТА / BTA

Вратарят на Реал Мадрид и националния отбор на Белгия – Тибо Куртоа, обяви, че ще пропусне Европейското първенство в Германия догодина.

31-годишният страж се контузи през август тази година и бе диагностициран със скъсана предна кръстна връзка на лявото коляно.

„Поради контузия няма да присъствам на Европейското първенство. Първо трябва да се възстановя сто процента и е по-добре да не давам конкретни дати. Ако имам късмет, ще мога да играя през май. Но тогава няма да съм 100 процента готов за големия турнир. Мисля, че е по-добре да изясня това за отбора веднага. Няма да съм готов на 80 процента, когато имаме други добри вратари. Ще загърбя гордостта си и просто ще бъда още един фен през юни“, каза Куртоа, цитиран от Sporza.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.