ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Тези футболисти на ЦСКА ще останат в сърцето

0
Лудогорец - ЦСКА
LAP.bg

ЦСКА се намира в много лоша позиция за атака на титлата. „Червените“ бяха неизменно първи в хода на почти целия шампионат, но злощастно сдадоха върха в края. Остават още три кръга и нищо не е решено, но редица запознати със статуквото у нас хора резонно се опасяват в честността на оставащите 270 минути футбол на Разград. 

ЦСКА беше ограбен пред цяла България от Георги Кабаков в Делиормана събота вечер. Две кристално чисти дузпи и още една ситуация със солидни аргументи за трета бяха подминати безцеремонно от съдията. В края тръгна да компенсира с неуважени претенции за наказателен удар в полза на домакина, но едва ли това топли някой с ЦСКА в сърцето. 

Там обаче ще остане всеки от настоящия състав на 31-кратния шампион. Момчетата дадоха всичко от себе си заслужено получиха аплодисменти от претъпкания сектор Г след последния съдийски сигнал. Те успяха да върнат феновете на стадиона. Сплотиха цялата „армейска“ общност. Надиграха три пъти Лудогорец, но не победиха нито веднъж… което наистина е иронично. 

Лудогорец - ЦСКА

Стадионът не беше виждал толкова много деца от дълго време. А усмивките на новото поколение „армейци“ са по-ценни от всяка победа. В събота ЦСКА го направи – спечели още една битка със статуквото. Не взе трите точки, но на кого му пука, щом цяла България видя нагледно как се свири у нас и какво се случва, ако се опълчиш на статуквото. Единственият отбор с откровена подкрепа за съперниците на Борислав Михайлов и сие, какво сте очаквали? 

В събота вечер обаче на стадиона се чу репликата „Боже, дано ме дариш със син и той бъде цесекар!“. А тя значи повече от някакви си точки и класирания. ЦСКА е социален феномен и на съперника му е ясно, че не може да се бори с него в дългосрочен план, и промяната е въпрос на време. 

Лудогорец - ЦСКА

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.