Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Тежък удар за Барселона – Тер Стеген аут е до средата на февруари

0
Марк-Андре тер Стеген
Снимка: Twitter.com/Som I Serem FCB

Титулярният вратар на Барселона Марк-Андре тер Стеген ще се оперира за да реши проблемите си в гърба. Заради проблема германският страж пропусна последните общо пет мача за Барселона и националния тим на родината си.

Колебанията на медицинския екип на каталунския гранд бяха дали Тер Стеген да премине консервативна терапия и да почива до края на годината, но изглежда ще се наложи операция, твърди Diario Sport. От няколко се говори за възможността вратарят да се подложи на интервенция, но самият той е искал да проучи дали това е най-ефективното решение, както и с кой лекар, кога и къде може да се извърши операцията.

При това обстоятелство 31-годишният германски национал със сигурност ще пропусне първите седмици от 2024-а година. Той ще пропусне мачовете за Суперкупата на Испания, няколко двубоя от първенството, Купата на Краля и дори ще е под въпрос за първия мач от 1/8-финалите на Шампионска лига на 13/14 или 20/21 февруари.

В негово отсъствие на вратата на Барселона ще застане 24-годишният Иняки Пеня, който остави добри впечатления в двубоите срещу Порто и Атлетико Мадрид.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.