Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Теньо Минчев: В Берое плащаме като швейцарци

0
Берое
Снимка: БТА

Легендата на Берое Теньо Минчев изрази задоволство, че клубът е изряден във финансово отношение. Четох глупости, че имаме задължения и затова искам дебело да подчертая, че футболистите и спортно-техническия щаб са си получили всички заплати и премии от есента до стотинка. Подобни лъжи от финансово естество разколебаваха преди месеци Петър Хубчев, а сега влияят негативно на Николай Киров. Именно поради тази причина казвам истината, за да е спокойна заралийската общност, заяви за Nostrabet Минчев. Последният е член на Сдружението, което спаси клуба след оттеглянето на генералния спонсор преди година.


Бюджетът ни може и да не е голям, но поне сме коректни към всички в клуба и плащаме като швейцарци. А и преди като имахме голям бюджет, да не би да постигнахме нещо голямо. За мен е важно, че Берое оцеля и с помощта най-вече на Община Стара Загора и местния бизнес ще продължи да го бъде. Дано Ники Киров успее да ни класира във втората четворка и да не треперим за оцеляването си, а през лятото ще опитаме да надградим, допълни капитанът на шампионския тим на Берое от 1986 година.

От значение е също играчите ни да се развиват, тъй като ако покажат класа и бъдат продадени на други отбори, така ще помогнат с трансферни суми и на нашия бюджет. Хубаво е също, че Берое няма задължения и съм сигурен, че няма и да има, което би улеснило сделки с евентуални бъдещи спомоществователи или бизнесмени, които проявяват интерес към собствеността на клуба, завърши пред Nostrabet Теньо Минчев.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.