ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Текпетей: Лудогорец ще стане шампион

0
Бърнард Текпетей
Снимка: Сайт на Лудогорец

Един от основните играчи на Лудогорец е зареден с енергия и оптимизъм за представянето на тима през пролетния полусезон. Нападателят е убеден, че отборът може да продължи доминацията си по нашите терени и ще направи всичко по силите си, за да стане това отново факт.

Футболистът е твърд титуляр в състава на Анте Шимунджа и умее да решава мачове в полза на своите само с едно докосване или отиграване. Неговото добро взаимодействие с другата звезда в атаката на „орлите“ Кирил Десподов е предпоставка за победи и трофеи.

„Имаме да играем срещу Андерлехт в Лига на конференциите, но фокусът сега е да завършим на първо място в първенството. Държим всичко в наши ръце и ще направя всичко, за да помогна на клуба да спечели поредна рекордна шампионска титла“, каза Бърнард Текпетей. 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.