Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Европейски шампион и коварни съперници на пътя на Лудогорец към групите на Лига Европа

0
Лудогорец
LAP.bg

Лудогорец ще се изправи срещу казахстанския Астана в третия квалификационен кръг на турнира Лига Европа. ойто българският шампион може да срещне в плейофа на втория по сила европейски клубен турнир. Ако българският шампион бъде отстранен от бившия отбор на Станимир Стоилов, то „орлите“ ще играят плейоф за влизане в групите на третия по сила европейски клубен турнир – Лигата на конференциите.

Ясни са обаче потенциалните съперници на Лудогорец в плейофния кръг на Лига Европа, в случай, че българският тим отстрани Астана. Жребият за тази фаза ще бъде теглен в понеделник. Междувременно стана ясно, че „орлите“ ще гостуват на казахстанците в първия двубой идния вторник, 8 август, от 17:00 часа българско време.

Лудогорец е поставен в трета урна, което означава, че може да се изправи срещу някой от отборите в първа:

Аякс (Нидерландия), ЛАСК Линц (Австрия), Унион Сен-Жилоа (Белгия), Зоря Луганск (Украйна), Абърдийн (Шотландия) и Чукарички (Сърбия).

Другата възможност е за среща с тим, който е поставен във втора урна и загуби мача си в Шампионската лига. Това е един от загубилите от двойките:

Динамо Загреб (Хърватия) – АЕК Атина (Гърция)

Копенхаген (Дания) – Спарта Прага (Чехия)

Галатасарай (Турция) – Олимпия Любляна (Словения)

Слован Братислава (Словакия) – Макаби Хайфа (Израел)

Мьолде (Норвегия) – Клаксвик (Фарьорски острови)

Раков Честохова (Полша) – Арис Лимасол (Кипър)

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.