ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Така изглежда теренът на Спартак преди мача с Лудогорец

0
Спартак Варна
Снимка: Сайт на Спартак Варна

Теренът на стадион „Спартак“ във Варна в момента е покрит със сняг и заледен, но утре се очаква времето да отпусне и домакините ще направят всичко възможно да приведат тревното си покритие във вид, който ще позволява да се играе нормален футбол в мача с Лудогорец в събота.

Днес пред медиите треньорът на „соколите“ Димитър Димитров потвърди, че Иван Йорданов няма да играе в събота, тъй като това е било договорено с Лудогорец, когато са го дали под наем до края на сезона.

„Доволен съм от подготовката, направихме това, което искахме, а и времето бе добро. Ако мачът с Лудогорец бе по-късно, щяхме да бъдем по-обиграни и по-стиковани, но такава е програмата“, каза Херо.

„На една, две позиции имам нужда от още хора, но ще видим дали ще успеем да привлечем такива. Следя, разбира се, другите отбори, следя подготовката им и контролите. Всички са подсилили своите състави и са надградили през паузата“, допълни Херо, преди да заведе своите играчи за тренировка на „Локомотив“.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.