ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Съдбата обича Левски, но това не е никак случайно

0
Левски Асими Фадига
Снимка: LAP.bg

През изминалия уикенд Левски измъкна поредната победа с късен гол. „Сините“ победиха Хебър Пазарджик с гол на Роналдо в 95-ата минута, като тимът на Николай Костов бе подпомогнат и от съдбата.

Съдбата обаче обича смелите, а Левски е точно такъв. Цял мач „сините“ търсеха победата срещу Хебър, макар и да не играха на нужната висота. И накрая съдбата им се отблагодари, като Роналдо успя да вкара.

Подобни бяха и мачовете срещу Апоел Беер Шева и Айнтрахт в София. Срещу първия съперник „сините“ отново стигнаха до победата с гол на Роналдо в 96-ата минута. Срещу немския тим пък Асими Фадига вкара шедьовър в 95-ата минута.

Левски Асими Фадига

И в двата мача – и срещу Апоел, и срещу Айнтрахт, Левски показа силна игра и си заслужи отбелязването на попаденията, които им донесоха съответно победа и равен. 

Докато Левски играе по този начин и не спира да е настоятелен до последния съдийски сигнал, не бива да ни изненадва, че съдбата „удря рамо“ на „сините“. Левски си заслужи тези късни попадения, а Костов обеща, че няма всеки път да е така драматично.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.