ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Светльо Вуцов: Съзнанието ми е чисто, гледам да се развивам

0
Светослав Вуцов
Снимка: БТА

Вратарят на Славия Светослав Вуцов каза, че приказките за негов трансфер в чужбина не му влияят по никакъв начин и той се е концентрирал единствено върху своето развитие. Чисто е моето съзнание и гледам само моето развитие. Ако има нещо около мен, Венцеслав Стефанов ще го съобщи, заяви Вуцов.

Той направи коментар и на първата им контрола на турска земя, която бе изгубена от сръбския Младост с 1:2. Впечатленията ми са, че има върху какво да работим, но е нормално, първа контрола, първи мач от месец. Имаше доста момчета, които за първи път се докосват до професионалния футбол. Но е добра проверка, с оглед на това, че всички сме живи и здрави. Добре ми се струва, тежко бе пътуването за целия отбор. Тук сме, за да се подготвим по най-добрия начин. Каквото и да направим тук, всичко е с учебна цел, допълни Светослав Вуцов.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.