ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Светльо Петров: По този начин няма как да се получи

0
Светослав Петров
Снимка: LAP.bg

Треньорът на Етър – Светослав Петров, бе разочарован след загубата от Ботев Пловдив с 2:4 на осминафиналите за Купата и заяви, че за пореден път „болярите“ са имали ситуации, но не са ги реализирали и така са се получили головете, дошли след груби грешки.

Според Петров по този начин Етър трудно ще се противопоставя на другите отбори, защото и днес Ботев Пловдив е имал положения, а тимът му е пуснал гол от ситуация, в която не би трябвало да получи. По думите на Петров тази ситуация се повтаря, а освен Лудогорец, друг не е смачкал „виолетовите“.

„Играем, стоим добре и губим, това е. Трябва да променим много неща. Имаме още един мач и след това ще направим сериозна равносметка, ако искаме да се борим. Доста неща има да си изговорим“, заяви Петров и натърти, че така няма как нещата в клуба да се получават и да се очакват определени резултати.

„Много време има и много мачове има, ние сами трябва да си решим проблемите вътре в клуба“, завърши Петров.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.