Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Светлана Каменова мачка на Световното по бокс

0
Каменова
Снимка: Българска федерация по бокс

Втора състезателка продължи успешната серия на българките на ринга в най-престижната спортна надпревара. Това е Светлана Каменова, която подобно на Севда Асенова, също се класира за четвъртфиналите на Световното по бокс за жени в Ню Делхи.

В категория до 57 кг българката показа много убедителна игра и спечели с 5:0 (30:27, 30:27, 30:27, 29:28, 30:26) срещу Нилаван Течасуеп от Тайланд. Каменова спечели всеки един от трите рунда в срещата и се нуждае от само още една победа, за да се класира на полуфинал и да си осигури най-малко бронзов медал.

В следващата си среща българката ще бъде изправена пред сериозно предизвикателство, тъй като ще срещне двукратната световна шампионка Лин Ю-Тин от Тайван.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.