ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Сундберг е готов и ще играе в следващата контрола на Левски

0
Сонко Сундберг
LAP.bg

Централният защитник на Левски, който вече е и вицекапитан на тима – Ноа Сонко Сундберг, ще бъде готов за следващата контрола с АПОЕЛ Никозия. Проверката между „сините“ и кипърците е в събота от 18:00 часа в Правец.

Националът на Гамбия и стълб в отбраната на Левски не взе участие в тренировката преди контролата с Марица. Той пропусна и самия приятелски двубой, който бе спечелен от тима му с 3:1.

Очаква се днес, 5 юли, Сундберг да поднови тренировки. Столичани имат едно занимание от 18:00 часа.

Защитникът бързо спечели доверието на новия треньор Николай Костов и беше определен за втори капитан на отбора след Николай Михайлов и преди Андриан Краев.

Сундберг е вече от година и половина на „Герена“ и според много специалисти и фенове е най-добрият бранител на Левски. В последните седмици се появиха спекулации, че изпадналият от Висшата лига Лестър го наблюдава. 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.