ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Страхотна новина за стадиона на Локо Пловдив

0
Локомотив Пловдив
Снимка: Сайт на Локомотив Пловдив

Феновете на Локомотив Пловдив получиха страхотна новина преди старта на пролетния полусезон. Официално днес се подписа Акт 16 за трибуна „Бесика“ на съоръжението.

„Държавната приемателна комисия на Дирекция „Национален строителен контрол“, в която участваха представители на 14 държавни институции, направи проверка на извършеното строителство и установи, че обектът е изпълнен по одобрените технически проекти и екзекутивна документация. Благодарим на всички, които взеха участие в комисията“, се казва в официалното съобщение от „Лаута“.

Тази вест хвърли в еуфория симпатизантите на Димитър Илиев и компания преди старта на пролетния полусезон, в който „черно-белите“ приемат Ботев Враца в своя дом.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.