ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Стойчо Стоилов гледа играчи за ЦСКА в Южна Америка

0
Стойчо Стоилов
Снимка: lap.bg

Бившият главен мениджър на ЦСКА – Стойчо Стоилов, отново ще се занимава с „червената“ селекция през лятото или с поне една немалка част от нея.

Някогашният халф на „армейците“ е на мисия в Южна Америка и по-точно в Бразилия и Колумбия, съобщава „Тема Спорт“.

Причината за визитата на Стоилов там са няколко офанзивни футболисти. Една част от тях той е наблюдавал през зимата в Страната на кафето, при предишната си визита. Тогава течаха щатските първенства в Бразилия.

Преди броени седмици Стоилов се завърна и на българските стадиони, след като не бе стъпвал почти 2 години на тях. Той беше в „Надежда“, за да наблюдава Локомотив София – Пирин, където обект на вниманието му бе Чебрайлс Макрецкис. В крайна сметка латвиецът ще отиде в унгарския шампион Ференцварош, а за ЦСКА и Стоилов ще продължи търсенето на вътрешен полузащитник.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.