Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Стойчо Младенов: Важното е, че отново сме пред Левски

0
Стойчо Младенов
LAP.bg

Оперативният директор на ЦСКА 1948 – Стойчо Младенов, направи обзор и оценка на представянето на „червените“ през сезон 2022/23. Той определи като най-важно за ЦСКА 1948 това, че отборът е пред Левски в класирането и е завоювал бронзовите медали. Младенов каза, че след загубения финал за Купата е имало горчилка.

„Положителното развитие на нашия клуб е факт. Клубът започна от най-ниското ниво, в момента се радваме на голямо развитие на всички нива – от първия отбор надолу. Надявам се следващата година да бъде още по-успешна. Едно е да водиш мач от треньорската скамейка в Европа, друго е отвън. Пожелавам успех на отбора“.

„И при мен имаше горчилка заради финала за купата, но тя изчезна в мига, в който видях класирането – отново сме пред Левски. От съществуването на клуба до ден днешен този клуб играе феърплей. Има органи, нека търсят от А до Я, имаше съмнителни мачове, но не искам да определям в конкретика. Всички в управлението на клуба искаме да се борим за първото място“, каза Младенов.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.