Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Стоян Йорданов: ЦСКА ще спечели Вечното дерби

0
ЦСКА
Снимка: lap.bg

Легендарният вратар на ЦСКА Стоян Йорданов се надява, че неговият любим тим ще спечели Вечното дерби на България. ЦСКА и Левски излизат един срещу друг в събота от 14,45 часа на Националния стадион „Васил Левски“, като до този момент „червените“ са трети, с две точки пред Арда и петия Левски, но и с мач по-малко от лидера.

ЦСКА

„Хубаво е, че ЦСКА и Левски се стабилизираха и през този сезон са реални претенденти да станат шампиони. Мисля, че Черно море и Локомотив Пловдив ще поддържат интригата за върха, а Лудогорец ще сдаде титлата. Разградчани не са същия отбор, а и без Кирил Десподов и Игор Тиаго това, което най-много могат да направят, е да се класират за европейските турнири“, започна пред Nostrabet Йорданов.  

Стоян Йорданов

„Радвам се, че ЦСКА започна да побеждава редовно, явно Нестор Ел Маестро напипа състава и успява да избере печеливши стратегии. Имаме двама страхотни централни нападател в лицето на Дюкенс Назон и Матиас Фаетон. Вярно е, че Фаетон още не се е разписал, но сезонът е дълъг, а и щом платиха толкова пари за него, значи има защо“, добави Йорданов.

ЦСКА

„Във Вечното дерби двата отбора винаги са били мобилизирани да дадат най-доброто от себе си и да предложат футбол, който отговаря на имената и успехите им. Очаквам да гледаме интересен мач, в който ЦСКА да излезе краен победител. Може би с един гол разлика, но по-важно е трите точки да са за нас“, каза още Стоян Йорданов.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.