ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Стойчо Стоев: Интрига ще има и в последния кръг на шампионата

0
Стойчо Стоев
Стойчо Стоев (Снимка: Lap.bg)

 Бившият треньор на Лудогорец и Левски – Стойчо Стоев, сподели своите виждания за предстоящата битка между разградчани и столичани. Специалистът сподели, че интрига за титлата ще има до последния кръг, защото едва ли ЦСКА ще победи ЦСКА 1948, а едновременно с това „орлите“ от Разград ще загубят от „сините“ от София. Стоев определи предпоследния кръг в шампионата като прелюдие към развръзката.

„Говорим с хиляди въпросителни. Не е ясно какво ще се случи в този кръг. Ще бъде интересно и на „Армията“, и в Разград“.

„Предполагам, че ще има интрига и в последния кръг. Не вярвам всичко да се реши в предпоследния. Тези мачове през уикенда ще бъдат като прелюдие за последния кръг, които ще бъдат още по-интригуващи“.

„Мисля, че ще стане ясно къде отива титлата едва след последния мач за сезона. Чак тогава ще видим дали Лудогорец ще вземе 12-ата си титла или ЦСКА ще сложи край на хегемонията им“, каза още Стоев пред „Мач Телеграф“.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.