ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Стоилов: Остава да добавим малко майсторство

0
Станимир Стоилов
Снимка: Левски ТВ

Треньорът на Левски остана доволен от играта на отбора и победата над Рига. Станимир Стоилов каза, че трябва да добавят малко майсторство, за да са напълно готови за старта на сезона.

Доволен съм от представянето на отбора, най-вече от първото полувреме, когато и условията за игра бяха по-добри. Отборът показа нужното желание и амбиция. Проблемите, които видях, отново са в завършващата фаза. Ако бяхме по-уверени и по-точни, може би резултатът щеше много да набъбне още през първото полувреме. Това са неща, които на този етап може да ги решаваме само с работа и тренировки, каза Мъри.

През второто полувреме малко се наруши красотата в играта заради дъжда. Имаше отново битка и стана добър мач. Рига е сериозен отбор с доста добри играчи. Левски има нужда от такива мачове. Важното е как ще стартираме в шампионата. Подготовката е, за да развиваме качествата, динамиката и комбинативността си – неща, които се получават. Остава да добавим още малко майсторство, допълни Стоилов.

Нашите фенове виждат кой какъв играч е. Те уважават всички футболисти. Дай Боже, Рикардиньо да бележи и в първенството. При Жереми Петрис се оказа, че старата травма, която имаше, не е излекувана. Надявам се до две-три седмици и той да се завърне в игра. Келиан ван дер Каап още има травма и не е готов. Имаме проблеми най-вече в линията на защитата, но ще се справим с малкия брой играчи, завърши Станимир Стоилов.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.