ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Стойчо Стоилов гледа румънец за ЦСКА

0
Стойчо Стоилов
Снимка: lap.bg

Бившият главен мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов е наблюдавал на живо изявите на румънски краен бранител, набелязан от „червените“ за заместник на трайно контузения Брадли де Нойер.

В Румъния съобщиха, че Стоилов е гледал на живо финала за Купата на Румъния между отборите на Сепси и Университатя Клуж заради левия бек Сепси Андрес Думитреску.

Стоилов е бил придружен лично от техническия директор на Румънската федерация по футбол Михай Стойкица.

„Дойдоха от ЦСКА, за да гледат Думитреску. Стойчо Стоилов наблюдава играча от Сепси. Познаваме се от Литекс. Той ме помоли предната вечер и каза да го заведа на мача, за да може да види този играч“, заяви Стойкица пред „Фанатик“.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.