ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Стоичков: Нямам право да съм сърдит на Гриша Ганчев

0
Гриша Ганчев, Георги Папазки, Христо Стоичков
Снимка: БТА

Легендата на българския футбол Христо Стоичков разсея съмненията, че не си говори с дългогодишния собственик на ЦСКА Гриша Ганчев. Нещо повече: Камата подчерта, че двамата се чуват много често по телефона.

„Питай го г-н Гриша Ганчев в седмицата колко пъти говорим, за какво говорим. Защо трябва да е публично? Аз нямам право да бъда сърдит на Гриша Ганчев. На Гриша Ганчев кой може да му бъде сърдит в държавата?“, заяви Камата.

„Единственият човек, който е дал толкова много за спорта, толкова много за борбата, толкова много за другите спортове, толкова много за футбола. И продължава да дава въпреки спънките от някои протестиращи“, добави още той в подкаста „Код Спорт“.

Припомняме, че Стоичков е съакционер в ЦСКА, като държи 20 % от акциите на клуба. По 40 % пък са разпределени между сина на Гриша Ганчев – Данаил, и Данаил Илиев, който е представител на основния спонсор на „червените“.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.