ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Стоичков: На 11-и вкарвам първия багер на „Армията“!

0
Христо Стоичков
Снимка: lap.bg

Един от акционерите в ЦСКА – Христо Стоичков, даде гаранция, че строежът на стадион „Българска армия“ ще започне безпроблемно още след мача на „армейците“ с Лудогорец.

„Червени“ и „зелени“ ще мерят сили на 10 декември на „Армията“ в последния мач на съоръжението в този му вид.

Стоичков заяви, че още на следващия ден, 11 декември, ще вкара първия багер в „Борисовата градина“.

„На 11 декември ела да видиш как съм вкарал багерите вътре и са започнали с копането, па да видим, да ходи да се обажда и оплаква на когото си иска“, заяви Стоичков за строежа, визирайки жалбоподателя срещу мащабната инвестиция.

Стоичков заяви, че щом държавата, министерството и Общината дават съгласие, то няма как някой да спира ЦСКА към новия стадион.

Впоследствие Стоичков заяви, че Гриша Ганчев е човек с добро сърце и затова мнозина са се възползвали, но бизнесменът обича ЦСКА и спорта. 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.