Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Има фаворит за наследник на Стойчо Стоев в Локо София

0
Локомотив София - Пирин Благоевград
LAP.bg

Треньорът на Локомотив София – Стойчо Стоев, е напуснал своя пост поради слабите резултати на отбора от началото на сезона. През уикенда „железничарите“ допуснаха ново домакинско поражение, този път от последния в класирането Етър Велико Търново с 1:3, след което столичният клуб вече има шест загуби в първите си осем мача от efbet Лига.

След двубоя Стоев е обявил пред ръководството на клуба, че подава оставка, съобщава „Тема спорт“. Той застана начело на родния си клуб през лятото, но много от основните играчи през миналия сезон напуснаха, а селекцията се бавеше. От началото на настоящата кампания „ервно-черните“ спечелиха само два мача – 1:0 на старта срещу Ботев Враца и 2:0 над Пирин Благоевград, а останалите шест ги загуби. Така Стоев се задържа начело на столичани само два месеца.

Стойчо Стоев

Твърди се, че фаворит за негов заместник е друг бивш играч на отбора – Данило Дончич. За последно той бе начело на малтийския Валета, но това се случи през лятото на 2022-а година и отттогава е без отбор. Бившият нападател вече работи в „Надежда“ в периода от 2008-а до 2010-а, когато бе помощник на Драгомир Окука.

Смята се, че и бившият наставник на Септември София – Славко Матич, е кандидат за поста, но Локомотив не е негов приоритет в момента. Били са обсъждани още имената на Христо Янев, Георги Чиликов, Тодор Янчев и Владимир Манчев, но Дончич се счита за фаворит.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.