ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Степонавичюс очаква здрав мач между България и Литва

0
Фаустас Степонавичюс
Снимка: БТА / BTA

Литовският нападател на Ботев Пловдив – Фаустас Степонавичюс, очаква родината му и България да направят здрав сблъсък в утрешната евроквалификация.

На практика и двете селекции нямат особен шанс за класиране. Двубоят в събота е на Националния стадион „Васил Левски“, на който не се очакват повече от 5-6-7 хиляди зрители.

„Прави ми впечатление, че в първите 5-10 минути започват силно, опитват се да изплашат съперника. Футболистите са добре сложени физически. Но ние имаме своите качества и ще опитаме да вземем трите точки“, заяви Степонавичюс, който очаква много труден и здрав двубой между „лъвовете“ и прибалтийците.

Степонавичюс е от около три месеца в България, защитавайки цветовете на Ботев Пловдив.

За 9 двубоя в първенството на България Степонавичюс все още не е вкарал гол.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.