Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Станислав Шопов коментира прогреса на ЦСКА при Саша Илич

0
ЦСКА Назон, Вион, Станислав Шопов
Снимки: ЦСКА

Футболистът на ЦСКА Станислав Шопов говори пред медиите след победата над Базел на австрийска земя. Той отбеляза, че „червените“ са прогресирали сериозно под ръководството на Саша Илич, а това е било видно през цялата минала кампания.

„Според мен се представихме много добре срещу Базел. Надявам се да продължим да играем така и в следващите мачове, които ни предстоят“, започна Станислав Шопов.

Той коментира и променената схема на ЦСКА. „Треньорите ще преценят дали ще играем с тази схема. Ние като футболисти трябва да се нагласяме към всяка една такава. Чувствам се добре, за мен промяната не е голяма, защото продължавам да играя в средата на терена. Отборът изглежда добре“.

Що се отнася до прогреса под ръководството на Илич, Шопов каза: „Доста сериозен път извървяхме, видя се в първенството. За жалост, малко не ни стигна да станем шампиони, надяваме се да постигнем това през следващата година“.

Той коментира и опонента на ЦСКА в Европа – Сепси. „Първо, имаме важен мач в първенството. Лично мое мнение е, че ако искаме да стигнем в Лигата на конференциите, няма значение кой е противникът – излизаме и се надяваме да побеждаваме всеки“, завърши Шопов.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.