ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Станислав Шопов: ЦСКА е символ на България, най-големият отбор!

0
ЦСКА Назон, Вион, Станислав Шопов
Снимки: ЦСКА

Футболистът на ЦСКА Станислав Шопов коментира престоя си при „червените“. Той се присъедини към отбора преди година, а сега призна, че когато е разбрал за интереса на „армейците“ към него, директно е „отписал“ другите оферти.

„Имаше оферти и от България, и от чужбина, но когато се появи ЦСКА всичко остана настрана, а и ми показаха всичко онова, от което имам нужда, а именно уважение и желание да бъда част от този велик клуб“, каза Шопов пред „Ритнитопъ“.

„За малкото време от една година, в което съм тук, разбрах, че това е най-големият отбор в България и изискванията винаги са максимални. Това ми харесва! За мен ЦСКА е символ на България“, добави още той.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.