ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Станислав Иванов напусна отбора си в Америка

0
Станислав Иванов
Източник: Чикаго Файър

Бившият футболист на Левски Станислав Иванов разтрогна по взаимно съгласие договора си с американския Чикаго Файър. Нападателят игра там през последните две години. 

Стаси отиде в МЛС през януари 2021 година, но не разгърна потенциала си зад Океана. Българският футболист изигра 26 мача и вкара 1 гол с фланелката на бившия отбор на Христо Стоичков. 

Преди това записа силни игри в столицата, като взе участие в 89 мача и отбеляза 14 гола в efbet Лига с екипа на „сините“.

Не е ясно дали Иванов е напуснал по желание на клуба и ще получи обезщетение. Вчера неговият брат Ивайло подписа с ЦСКА 1948. 

Очаква се той да играе за дубъла на тима, който е лидер във Втора лига. 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.