ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Станислав Генчев: Крумовград ще се върне към победите

0
Крумовград
Снимка: lap.bg

Треньорът на Крумовград Станислав Генчев е оптимист, че могат да прекъснат неуспешната серия в елита в неделния мач с Берое в Пловдив. Крумовградци записаха равен и четири поредни загуби в последните си пет шампионатни срещи, а за последен път спечелиха три точки на 6 октомври, когато надделяха срещу Ботев Враца на свой терен. В момента подопечните на Генчев са на 5 точки от втория изпадащ и само на 3 от отбора, който ще играе бараж за оцеляване.

Станислав Генчев

„Двубоят с Берое ни дава отлична възможност да се върнем към победите и ще дадем всичко от себе си, за да го направим. Не мисля, че отстъпваме на съперника и смятам, че зависим единствено от себе си в този сблъсък. Начинът, по който момчетата тренират, хъса и амбицията, която виждам в тях, ме карат да мисля, че можем да се справим“, заяви за Nostrabet Генчев.

Крумовград

Крумовград

„В последните срещи излязохме срещу най-добрите у нас Лудогорец, ЦСКА и Черно море. Хубавото е, че във Варна вкарахме два гола, колкото във всички гостувания досега имаше отборът. Неприятното е обаче, че в един от мачовете допуснахме цели четири гола, а в друг – три. Това означава, че трябва да подобряваме много неща като отборна игра в дефанзивен план, защото аз не деля отбора на защита и атака“, каза още Станислав Генчев.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.