Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Станислав Ангелов: ЦСКА сами са си виновни, на терена не играят пачки

0
Станислав Ангелов
Станислав Ангелов - Пелето; Снимка: Wikipedia

Бившият футболист и капитан на Левски Станислав Ангелов коментира изминалите драматични мачове в Първа лига, след които Лудогорец отново се върна на върха в класирането пред ЦСКА.

„Зелените“ победиха Левски драматично с 3:2, докато ЦСКА завърши наравно 1:1 с ЦСКА 1948 след пропусната дузпа в продължението на мача.

„Ако някой може да бие Лудогорец, това е Левски. Нормално е за Левски да побеждава Лудогорец. Винаги са притежавали класни футболисти и добри треньори. Левски не е само отбор, а идея и дух.

На терена не играят пачки, а самите футболисти. Щастлив съм от това, което видях като продукция от „синия“ отбор. Вероятно умората и напрежението натежа на футболистите. Момчетата показаха максимума от себе си и се представиха добре“, заяви Станислав Ангелов в „Арена Спорт“ по БНТ.

„ЦСКА имаха възможност да се представят по-добре. Един шампион трябва да си извоюва всичко сам. ЦСКА сами са си виновни. Трябваше да постъпят по-сериозно.

От много време насам пролетта ЦСКА не играе толкова силно, колкото през есента. Лудогорец е фаворит за титлата. ЦСКА не играе много успешно срещу Левски“, добави още той.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.