Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Станимир Стоилов сред вариантите за нов треньор на кипърски гранд

0
Станимир Стоилов
LAP.bg

Бившият наставник на Левски – Станимир Стоилов, е сред кандидатите за нов треньор на кипърския футболен вицешампион АПОЕЛ Никозия.

Управата на „синьо-жълтите“ взе решение да се раздели с Владан Милоевич. В АПОЕЛ играе българският халф Георги Костадинов.

Стоилов, който напусна кормилото на Левски в началото на април, познава добре Острова на Афродита. Стоилов води друг местен гранд Анортозис за около половин година през сезон 2010/2011.

Първи в листата на кандидатите е Душан Керкез, който в момента води Чукарички, но неговото привличане е трудна задача.

Друг вариант е бившият гръцки национал Йоргос Донис, който на два пъти вече е водил АПОЕЛ. 53-годишният Донис наскоро обяви, че напуска Ал-Фател от Саудитска Арабия.

Изданието „Катимерини“ съобщава, че името на Стоилов също е в списъка, както и на още един чуждестранен треньор, който преди няколко години е работил в друг кипърския отбор.

 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.