Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Станимир Стоилов подписва до часове с кипърски гранд

0
Станимир Стоилов
LAP.bg

Бившият старши треньор на Левски – Станимир Стоилов, е на само крачка от треньорския пост в кипърския гранд АПОЕЛ Никозия.

Българският специалист ще замени Рикардо Са Пинто, който се очаква да бъде уволнен до часове. Португалецът получи наказание за 4 месеца от местната футболна федерация за юмрук в лицето на помощник-треньора на Анортозис.

Договорът на Са Пинто ще бъде прекратен, като няма да му бъде изплащана неустойка заради провинението.

Стига да няма фиаско в края на преговорите, Стоилов ще поеме гранда от Никозия, а с него ще бъде и редовният му асистент Цанко Цветанов.

Стоилов ще може да навлезе в материята на новия си клуб в благоприятна обстановка, тъй като след този уикенд предстои национална пауза.

Дебютът на Стоилов може да е домакинството на Неа Саламина на 21 октомври.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.