ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Стана ясно кои двама от ЦСКА са тествани за допинг

0
Дауда Бамба
БТА

Стана ясно кои двама играчи на ЦСКА са били тествани за допинг преoи гостуването на Берое в първия пролетен кръг. Това са нападателят Дауда Бамба и защитникът Енес Махмутович

Внезапната проверка за забранени вещества в „червения“ лагер се е състояла на Панчарево в събота. Едва няколко часа преди пътуването за Стара Загора. Жребий е определил кои играчи да се подложат на допинг пробата.

Котдивоарският нападател се възстанови от операция на коляното, претърпяна през ноември и вече тренира пълноценно. Играчът, който има и норвежки паспорт, ще попадне в групата на „червените“ за домакинството на Ботев Пловдив в събота.

Люксембургският бранител Махмутович пък бе твърда резерва през есента, а изгледа от пейката и победата срещу заралии. С оглед на наказанието на Християн Петров обаче има шанс точно той да го замени в ядрото на защитата.

Очаква се най-късно до края на месеца да има резултати от пробите на двамата футболисти.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.