ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Ясно е кога Григор излиза за 1/4-финалния си мач в Шанхай

0
Александър Зверев - Григор Димитров
Снимка: БТА / BTA

Първата ракета на България – Григор Димитров, ще се изправи срещу чилиеца Николас Джари в петък, 13.10, не преди 11:30 часа българско време в мач от четвъртфиналите на „Мастърс“-а в Шанхай.

В сряда хасковлията надигра световния номер 2 Карлос Алкарас в три сета и по този начин намери място сред най-добрите 8 в надпреварата, докато Джари записа успех срещу аржентинеца Диего Шварцман.

Програмата за петък започва с мач на двойки в 09:00 часа, а Димитров и Джари ще излязат на Централния корт не преди 11:30 часа. Това ще бъде трети мач между двамата, като Джари е спечелил предишните два. 28-годишният чилиец заема 22-о място в световната ранглиста, което е и най-доброто класиране в кариерата му.

Той се намира в добра форма, като на турнира в Пекин миналата седмица достигна четвъртфиналите, а преди това записа два успеха в три мача за Купа „Дейвис“.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.