ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Средняците Майорка и Осасуна не се победиха

0
майорка осасуна

Отборите на Майорка и Осасуна откриха 27-ми кръг на испанската Ла Лига с нулево реми. Срещата в Палма де Майорка бе равностойна, като и двата тима имаха по един точен удар във вратата на съперника. Играчите на гостите трябва да съжаляват повече за равенството, тъй като играха с човек повече в последните повече от 20 минути, тъй като Хосе Копете получи директен червен картон в 69′ заради спиране на голова атака на Осасуна.

Майорка заема 11-а позиция във временното класиране с 31 точки, докато Осасуна е на 9-о място с два пункта повече. Това бе трето равенство в последните 6 мача от Ла Лига между тези два отбора.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.