ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Среднощна раздяла в Ботев Пловдив

0
Антоан Бароан, Виктор Генев
LAP.bg

Виктор Генев и Самюел Супрайен вече не са футболисти на Ботев Пловдив. Договорите на двамата защитници изтекоха и те няма да бъдат подновени, обявиха от официалния сайт на пловдивския гранд. 

Така Генев приключва втория си престой при „канарчетата“ с бронзовите медали от миналата година и капитанска лента на ръката си.

Супрайен пък подсили отбора в началото на миналия сезон и бързо се превърна в основен играч. Двамата браниха вярно ариегарда на Ботев, но от клуба започват подновяване на състава. 

От Ботев Пловдив изказаха своята благодарност към двамата футболисти за показания професионализъм и отдаденост към клубните цветове и им пожелаха много успехи в бъдеще. 

Самюел Супрайен

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.