Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Среднощна оставка в Левски след скандал

0
Пламен-Петров

Среднощна оставка разтърси ръководството на Левски. Маркетинговият директор Пламен Петров напуска клуба и обяви това в социалните мрежи.

Изненадващата оставка идва след тежък скандал на Петров с важна фигура в ръководството на „сините“.

Пламен Петров вършеше отлично работата си като шеф на магазина в Сектор „А“ на стадион „Георги Аспарухов“ и успя да се издигне до маркетингов директор.

„Всичко постигнато е плод на много работа, която имаше за цел да качи Левски на по-високо ниво. Разделям се с този велик клуб като служителн, но оставам завинаги част от него“, написа Петров.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.