ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Спрягат Херо за нов треньор на Левски

1
Димитър Димитров
Снимка: lap.bg

Димитър Димитров може да се завърне начело на Левски. Името на опитния специалист е сред най-обсъжданите за наследник на Николай Костов, пишат колегите от „Труд“. Очаква се Костов да бъде освободен след последния мач на „сините“ за тази година срещу Ботев във Враца утре.

Треньорската рокада е очаквана, след като резултатите на тима от Герена тръгнаха стремглаво надолу през последните два месеца и той на практика изгуби шансове да се бори за титлата. Така единствената цел напролет остава класиране за европейските турнири.

Херо вече е водил Левски през пролетта на 2000 година, когато спечели шампионската титла и Купата на България.

Евентуалното негово значение обаче раздели на две феновете на „сините“ в социалните мрежи. Едни от тях не смятат, че Костов носи основната вина за неубедителните резултати, а други са на мнение, че ако все пак Наско Сираков реши да смени наставника, трябва да покани такъв, който до този момент не е водил отбора.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Един коментар
Коментирай
  1. Vladi Dichev
    И защо решихте, че евентуално назначение на Херо ще раздели феновете на Левски? Напротив - може би той е единствения, който донякъде би ги обединил. Дори тези, които не мислят, че Костов е основния виновник за слабите резултати, биха приветствали назначението му, защото доказано е по-добър треньор. Колкото до другите, понеже членувам в почти всички по-големи групи на Левски в социалните мрежи, мога да Ви кажа, че там няма нито едно, повтарям - нито едно мнение, че трябва да бъде поканен треньор, който досега не е водил отбора.
    Така че евентуалното назначение на Херо би било посрещнато радушно от всички!