Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Спрягат бивш мениджър на Барса за треньорския пост в Челси

0
Тод Боели
Снимка: Twitter

Бившият наставник на Барселона и на националния отбор на Испания Луис Енрике може да застане начело на Челси. Ръководството на „сините“ обмислят вариантите за нов треньор в случай, че се наложи смяна на настоящия мениджър Греъм Потър.

Греъм Потър замени Томас Тухел през есента, като той на практика е първият мениджър, назначен от новия собственик Тод Боели. Той започна престоя си на „Стамфорд Бридж“ с положителни резултати, но след това „сините“ влязоха в криза, а неговото уволнение вече е на дневен ред.

Сега един от вариантите за нов треньор на Челси е Енрике, който бе начело на Барселона в периода 2014 – 2017 г. Той успя да изведе каталунците до две титли на Испания, като успя да спечели и три пъти Купата на Краля, както и Шампионска лига и Суперкупата на УЕФА.

За последно Енрике работи като селекционер на Испания. След края на Световното първенство по футбол в Катар, където тимът му отпадна на 1/8-финалите от Мароко, Енрике подаде оставка.

Луис Енрике

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.