ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Спортният министър: С „Герена“ не сме напреднали

0
Георги Аспарухов Герена Левски фенове

Спортният министър Димитър Илиев коментира в ефира на „Нова Нюз“ ситуацията със стадиона на Левски – „Георги Аспарухов“. За жалост на всички „сини“ фенове, той не каза добри новини, а че концесията не е в напреднала фаза, дори напротив.

Министър Илиев съобщи, че собствеността върху стадиона е на Общинската администрация на София.

„Истината е, че не е в напреднала фаза. Доколкото аз съм запознат, собствеността върху стадион „Георги Аспарухов” е на Общинската администрация на София”, каза Илиев.

„Министерството на младежта и спорта ще подпомага и би подпомогнало всеки един футболен клуб, стига да е в рамките на възможностите му, разбира се. И другото много важно е, че аз като министър вече успях да обходя няколко стадиона, да се запозна с тяхното състояние, да разгледам докъде са, как са нещата“.  

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.